Over DBS

Waarom DBS tech pros?

DBS tech pros is de verbindende schakel tussen getalenteerde technische professionals en toonaangevende bedrijven. Wij brengen waardevolle samenwerkingen tot stand, waarbij we niet alleen voldoen aan de behoeften van onze opdrachtgevers, maar ook de carrièredoelen van onze technische professionals bevorderen.

Visie

Onze visie is om het meest gerespecteerde en gewaardeerde technische detacheringsbureau te zijn, bekend om onze betrokkenheid, betrouwbaarheid en resultaatgerichte aanpak. We streven ernaar om de nummer één keuze te zijn voor zowel technische professionals op zoek naar uitdagende carrièremogelijkheden als voor bedrijven die streven naar technologische vooruitgang.

Betrokken

We zijn nauw betrokken bij zowel onze technische professionals als onze opdrachtgevers. We luisteren actief naar hun behoeften en doelen, en creëren daarmee waardevolle en persoonlijke relaties.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid vormt het fundament van ons bedrijf. We zijn eerlijk, transparant en integer in alles wat we doen. Onze opdrachtgevers en technische professionals kunnen op ons vertrouwen om onze beloftes na te komen, deadlines te halen en een hoogwaardige dienstverlening te leveren. Onze betrouwbaarheid creëert een basis van vertrouwen en langdurige samenwerkingen.

Resultaatgericht

We zijn gefocust op het behalen van meetbare en duurzame resultaten voor zowel onze opdrachtgevers als onze technische professionals. We streven naar excellente prestaties, waarbij we doelen stellen, voortgang monitoren en blijvende waarde leveren.

Werken bij de beste bedrijven van Nederland

Werken bij DBS tech pros betekent werken bij de bedrijven in de top 100 van de maak- en procesindustrie.

Het team

Weten wat onze doelgroep beweegt en waar de klant naar zoekt. Dat zijn de medewerkers van DBS tech pros:

Mierlo

Guus Heeren

Teamleider

Marieke Hermes-vd Lee

Accountmanager

Den Bosch

Tilburg

Operations

Sven van der Heijden

Chief Commercial Officer

Johanneke Klerkx-Koens

Office- en Backoffice Manager

Marisca Werrens

Office Assistant

Lise-Lotte van Brunnersum

Office- en Backoffice Manager

Bob van Tulder

Chief Executive Officer

Scroll naar boven